RDL Artist Agency & Support


Bands & Artiesten boeken


One

ONE


RDL Artist Agency & Support bied u de mogelijkheid om bands en artiesten uit alle genres te boeken. Of het nu gaat om een feest, een evenement of festival, DJ optreden, huiskamer concert of gewoon een gezellige setting in het cafe; heeft u de gewenste band of artiest gevonden of twijfelt u over de haalbaarheid en de kosten, neem dan contact met ons op en wij bekijken dan of die band of artiest beschikbaar is op de door u aangegeven datum en wat de kosten zijn.
Je ontvangt van ons altijd een duidelijke boekingsbevestiging met daarop een overzicht van alle gemaakte afspraken.

Wij adverteren niet met een grote lijst van bands en artiesten, want de band of artiest die u wenst heeft u vaak al online gevonden of zien optreden. Wij werken wel aan een lijst met bekende en minder bekende lokale en regionale bands en artiesten om deze wat meer te promoten. Onze lokale & regionale helden hebben vaak eigen werk of zorgen als tributes en coverbands voor flitsende optredens, zijn betaalbaar en vinden het leuk om voor publiek op te treden. Boek ze alleen of samen en succes is gegarandeerd.


BOEK ONZE LOKALE & REGIONALE HELDEN


Honeybadger

Creepin' Johnson

Kate Giorgia

Lorena

Sweet & Fierce

Infantry

7 Steps of Denial

Nox Aeterna

One

Nafearya

Wasted Generation

RDL Artist Agency & Support is volop in ontwikkeling en wij werken hard aan de uitbreiding van onze dienstverlening. Wil jij als artiest of band ook in onze lijst met lokale & regionale helden worden vermeld en passen jouw ambities bij de onze, stuur dan even een berichtje en wij regelen het.

Voor informatie en/of boekingen neemt u contact op met Remy de Leeuw - 06-36325294.

RDL ARTIST AGENCY

Remy de Leeuw
Krommenie
06-36325294
info@rdlartistagency.nl
www.rdlartistagency.nl
RDL Artist Agency
Bekijk RDL Artist Agency
© Fotografie Ron Koffeman